Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Ν. ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΕΠΕ, (NSD Ltd) ιδρύθηκε το 1991 και από τότε ασχολείται αποκλειστικά με τις υποβρύχιες εργασίες.

Η NSD Ltd, παρέχει υποβρύχιες υπηρεσίες σε πλοία και πλωτά ναυπηγήματα, σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας καθώς και σε πολλά του εξωτερικού. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται, εργασίες συντήρησης υφάλων πλοίων όπως, υ/β επιθεωρήσεις, καθαρισμοί υφάλων, γυάλισμα προπελών, αλλαγές ανοδίων και ηχοβολιστικών κεφαλών, καθώς και υποβρύχιες τεχνικές εργασίες όπως, αλλαγές ελασμάτων, επισκευές τιμονιών και προπελών, ταπώματα εισαγωγών/εξαγωγών για αλλαγή σωληνώσεων αλλά, και εξειδικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Η NSD Ltd, είναι εγκεκριμένη από όλους τους γνωστούς Διεθνείς Νηογνώμονες για τις υπηρεσίες που παρέχει και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέκρινε μέθοδο συγκόλλησης και υποβρύχιους συγκολλητές, για μόνιμες επισκευές από τον Γαλλικό Νηογνώμονα.

Σε πολύ λίγο χρόνο από την στιγμή της ειδοποίησης, ομάδα έμπειρων δυτών και τεχνικών μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας χρειαστεί, καθώς και σε όλο τον κόσμο, έτοιμη να προσφέρει σε επείγοντα περιστατικά, αλλά και σε εργασίες ρουτίνας.

Η NSD Ltd., διαθέτει το σκάφος υποστήριξης καταδύσεων 22 μέτρων «ΕΛΠΙΔΑ», πλήρως εξοπλισμένο για κάθε είδους υποβρύχια έργα.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Η Εταιρεία μας διαθέτει το πιστοποιητικό LPR.410.00.075, που αφορά την έγκριση Μεθόδου υποβρυχίων συγκολλήσεων, το οποίο εκδόθηκε από τον Γαλλικό Νηογνώμονα BUREAU VERITAS, μετά από επιθεώρηση και παρακολούθηση της συγκεκριμένης Μεθόδου και των συγκολλητών-δυτών που συμμετείχαν σε αυτήν. Για την έγκριση των διαδικασιών, χρησιμοποιήθηκαν έμπειροι επαγγελματίες δύτες οι οποίοι παρέδωσαν προς εξέταση ειδικά δοκίμια που επεξεργάστηκαν υποβρυχίως υπό την παρακολούθηση Επιθεωρητού του Γαλλικού Νηογνώμονα και τα οποία πέρασαν με επιτυχία όλες τις σχετικές δοκιμές εφελκυσμού, κάμψης και ραδιογραφιών από σχετικό αναγνωρισμένο φορέα. Οι πιστοποιημένοι συγκολλητές-δύτες της Εταιρείας μας, εκτός από την ικανότητα και την εμπειρία, έχουν πλέον σύμφωνα με την εγκεκριμένη μέθοδο και τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την σωστή και ασφαλή υποβρύχια συγκόλληση μετάλλων.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Έχουμε 30 χρόνια εμπειρίας σε εμπορικά υποβρύχια έργα.

Έμπειρη ομάδα
Πλήρης εξυπηρέτηση
Γρήγορη ανταπόκριση
Ασφαλή αποτελέσματα

Οι
Υπηρεσίες μας

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Καθαρισμός Υφάλων

Οι θαλάσσιοι οργανισμοί που κολλούν στην γάστρα αυξάνουν την αντίσταση, με αποτέλεσμα τη μείωση της απόδοσης του σκάφους, που σημαίνει λιγότερη ταχύτητα και ισχύ, καθώς και περισσότερη κατανάλωση καυσίμου.

Γυάλισμα Προπελών

Η τραχύτητα της έλικας επηρεάζει την ταχύτητα του πλοίου και την οικονομία καυσίμου. Μια μη συντηρημένη προπέλα μπορεί να ευθύνεται μέχρι και για το 5% μείωσης της ισχύς.

Επιθεωρήσεις

Επιθεωρήσεις με την έγκριση όλων των Νηογνωμόνων.

Επισκευές Προπελών

Επισκευές προπελών, αντικατάσταση & επισκευή προφυλακτήρων.

Επισκευές

Εγκεκριμένη μέθοδος συγκόλλησης, Μη Καταστροφικοί Έλεγχοι, στεγανές επισκευές υποβρυχίως.

Εξοπλισμός

Kάποια από τα εργαλεία και το εξοπλισμό μας.

Η δουλειά μας

Σε αυτό το σύντομο βίντεο, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει, πώς μόνιμες επισκευές, μπορούν να πραγματοποιηθούν στην επιφάνεια, χρησιμοποιώντας την τεχνική CofferDam.
Subscribe to our YouTube Channel

Συστατικές Επιστολές

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνία

9Β Οδός Χαιδαρϊου
18545 Πειραιάς-Ελλάδα

Email info@nsdltd.gr
Τηλέφωνο +30 2104113377
Κινητό+30 6947185335

    Όνομα (υποχρεωτικό)

    Email (υποχρεωτικό)

    Θέμα

    Υπηρεσία που επιθυμείτε

    Το μήνυμά σας